Juhlat ja yritystilaisuudet

POPS! Herkullista gourmet-jäätelöä

Mikä olisikaan coolimpi startti juhlaasi tai yritystapahtumaasi, kuin sinulle henkilökohtaisesti suunniteltu uniikki POPS! ja oma jäätelömyyjä vaunuineen? 

Me POPS!:ssa haluamme tehdä sinun juhlastasi täydellisen näyttävillä, herkullisilla ja viilentävillä ice popseilla. Esimerkiksi Yhdysvalloissa ice popseja myydään vuosittain yli 18 miljardia kappaletta ja ne ovat tyylikäs ja trendikäs osa hääjuhlatarjoilua, yritysjuhlia ja -tapahtumia, tuotelanseerauksia, muotitapahtumia ja tietysti syntymäpäiväjuhlia!

POPS! tarjoilee ja toimittaa juhliisi eri kokoisia ja makuisia popseja, jotka vaihtelevat pienikokoisesta ja elegantista keittiön tervehdyksestä suurikokoisiin paletoihin ja näyttäviin alkumalja-poptaileihin. Olipa kyseessä kahden hengen illallinen tai yli 2500 hengen suurtapahtuma, otamme juhlakutsun mielihyvin vastaan!

Yritystilaisuudet

Oletko miettinyt uudenlaista vaihtoehtoa palaveripullien korvaajaksi? POPS! on täydellinen aidoista raaka-aineista valmistettu kotimainen premium-tason herkku, joka sopii niin välipalaksi kuin jälkkäriksi. Se on erinomainen vaihtoehto esim. asiakastapaamisiin, kokouksiin, koulutuksiin tai vaikka kiitoslahjaksi.

Onko yrityksesi osallistumassa messuille vai oletteko järjestämässä konferenssia? Herkullisen syöntikokemuksen äärellä ihminen on todistetusti vastaanottavaisempi uusille ideoille ja ne painuvat myös tehokkaammin mieleen. POPS! on juuri oikeanlainen houkutin saada potentiaalinen asiakas pysähtymään sinun stadillesi. Voi valita mieluisan jätskin monipuolisesta POPS!- perusvalikoimasta tai erottautua yrityksellesi brändätyllä tuotteella.

Toisaalta, jos järjestät yritysjuhlia voit tilata POPS!:t osaksi tarjoilua ja illallismenua vai haluaisitko paikalle POPS!:n oman jäätelövaunun myyjineen hoitamaan tarjoilun? Maailmalla sellaiset toimijat kuten Facebook, Diesel ja Google ovat käyttäneet tilaisuuksissaan ice popseja tuomaan tapahtumaan mukaan makua, hymyä ja herkullisia hetkiä! Tapahtuman tyylistä riippuen POPS!:t voivat olla raikkaita, aurinkoisia, vegaanisia, kermaisia tai suklaisia tai jopa niitä kaikkia yhtä aikaa! Tarvittaessa suunnittelemme kanssanne aivan ainutlaatuisen POPS!:n juuri teidän tilaisuuttanne silmällä pitäen.

Tilausvaihtoehdot ovat nouto myymälästä sovittuna ajankohtana, toimitus tapahtumapaikalle (Turun seudulla) ja niin sanottu täysi palvelu, jossa jäätelömyyjämme tulee paikalle sovittuna ajankohtana tarjoilemaan POPS!:t jäätelökärrystä suoraan juhlakansalle ja asiakkaille.

Ota yhteyttä »

Hää- ja perhejuhlat

Kokeilepa Googlessa hakusanoja wedding + ice pop ja ihastele kuvahaun tuloksia! Ice popsit ovat olleet häätrendien kärkilistoilla jo useamman vuoden ja myös vuonna 2019 hääjuhlien trendit painottavat jäätelö- ja pannukakkubaareja, food truck -tarjoiluautoja sekä cocktail-hetkiä ja orgaanisia puhtaita tuotteita. POPS! tekee hääjuhlastasi ainutlaatuisen ja näistä viileistä herkuista varmasti löytyy kauneutta, eleganssia sekä ainutlaatuisen herkullisia makuja sekä lasten että aikuisten makuun.

POPS! vaihtoehdot kuumiin kesäjuhliin ovat pienet viilentävät pikkupopsit, normaalikokoiset popsit tai suurikokoiset lumoavat paletat sekä alkoholia sisältävät poptailit. Halutessasi POPS! hoitaa tarjoilun tiettyyn kellonaikaan omasta jäätelövaunusta popseja jakaen tai vaihtoehtoisesti voit valita puikkojen noudon tai toimituksen välillä. Tavoitteenamme on sinun juhlapäiväsi täydellinen onnistuminen ja olemme innoissamme saadessamme olla mukana!

Ota yhteyttä »

Lastenjuhlat

Ilmapalloja, kynttilöitä, jäätelöä ja lasten riemua, niistä on parhaat syntymäpäivät tehty. Omissa lapsuuden muistoissa POPS!:laisille palaavat mieleen colan-makuiset pahvitötteröt, päärynänmakuiset puikot sekä appelsiinilimonadista tehdyt herkut, joita imeskeltiin lähikioskin vieressä ja polkupyörää ajellen. “Jätskille!”-kutsu kaikui kaikkien kodeissa ja puutarhoissa, ja edelleenkin tämä kehotus saa pienet jalat liikkeelle ja hymyt huulille nopeammin kuin mikään muu kutsu.

POPS!:laisilla on vakaa tahto ja halu tehdä jokainen lapsi piirun verran onnellisemmaksi, ja mikä olisikaan tärkeämpi hetki jäätelölle kuin hyvät ystävät kylässä ja oma syntymäpäiväjuhla! POPS!:n makuvalikoimasta löytynee sopiva jäätelöpuikko jokaisen pikkukriitikon mieleen ja tuotteet ovat täynnä ennen kaikkea aitoa hedelmää, herkullista makua ja uskomattomia värejä. Tavoitteenamme on antaa juhliisi pikkuisen verran terveellisempi, ihanampi ja ikimuistoisempi makuelämys!

Ota yhteyttä »