Herkulliset POPS! -maut

POPS!:it syntyvät usein yhden perusraaka-aineen ympärille, joka tyypillisesti on jokin suomalainen marja tai eksoottinen hedelmä. Nämä perusainesosat puolestaan yhdistetään tuoreisiin yrtteihin, vihanneksiin tai mausteisiin syventämään makukokemusta, jonka jälkeen luontaista hapokkuutta lisätään tuorepuristetulla lime- tai sitruunamehulla. Maut sidotaan ja kiteytetään yhteen ripauksella suomalaista sokeria, agaavesiirappia, hunajaa tai ruokosokeria ja lopuksi resepti viimeistellään muuttuvalla nestepohjalla, jonka vaihtoehtoina ovat kookosmaito ja -kerma, kookosvesi ja mantelimaito, tavalliseen vesipohja tai perinteinen maito- ja kermapohja. Osa hedelmätuotteista loistaa kuitenkin parhaiten omalla maullaan ja ulkonäöllään sellaisella ainutlaatuisella tavalla, johon jäätelömestarin on turha lähteä puuttumaan.

Luonnon oma maku – parempaa ei voisi tehdä!

POPS!:lla on neljä tuoteperhettä, joista osa on vegaanisia, osa kermaisia, osa terveyttä ja raikkautta julistavia ja muutama syntisen herkullisia. Fruity, Creamy, Lemonade ja Poptail - tuotteista löytyy sekä maailmalla menestyneitä makuklassikoita että myös suomalaiseen suuhun sopivia perinnemakuja. Kaikki me olemme erilaisia, välillä terveellisiä ja välillä syntisiä.

Mikä on sinun makusi?

POPS! -maut neljässä tuoteperheessä

POPS! -jäätelöiden maku syntyy muutaman perusainesosan ympärille, joka yleensä on joko suomalainen marja tai eksoottinen hedelmä. Näiden luonnollinen maku kiteytetään ripauksella sokeria, agavea tai hunajaa ja viimeistellään täydellisyyteen yrteillä, mausteilla sekä maito-, kookos- tai vesipohjalla!