Creamy

POPS!:n Creamy-puikot ovat täyteläisiä ja pehmeitä ja ne ovat täynnä kypsien hedelmien ja marjojen makuja! Reseptipohjana voidaan käyttää vaihtoehtoisesti maitoa, jogurttia tai kasvismaitotuotteita ja tämän takia suutuntuma on pehmeämpi kuin Fruity-tyyppisissä popseissa. Creamy-jäätelöiden salaisuus on yksinkertaisesti puhdas suomalainen pastöroitu maito ja kerma tai vaihtoehtoisesti lisäaineeton kasvimaito tai -kerma. Nämä maitopohjat maustetaan käsin pilkotuilla hedelmillä, marjoilla sekä yrteillä ja maku täydennetään lopuksi tilkalla itsekeitettyä sokerisiirappia tai hunajaa.

Maailmalla mainetta ovat niittäneet sellaiset suomalaiseenkin suuhun sopivat maut, kuten mansikka-kerma, jogurtti-karhunvadelma sekä pelkkä kookos. Kermaiset tuotteet sopivat erinomaisesti suklaakuorrutukseen ja mikäli olosi ei ole juuri nyt marjainen tai hedelmäinen niin mitäpä sanoisit sellaisista makumaailmoista kuin kahvi, tee tai pelkkä suklaa? Creamy ice popsit ovat aina pehmeitä, syntisen herkullisia, lisäaineettomia ja kasvimaitotuotteet myös vegaani-ystävällisiä. Yhdellä viileällä puraisulla olet jo kesässä ja pää pilvissä!

Raparperi-kerma

POPS! -maut neljässä tuoteperheessä

POPS! -jäätelöiden maku syntyy muutaman perusainesosan ympärille, joka yleensä on joko suomalainen marja tai eksoottinen hedelmä. Näiden luonnollinen maku kiteytetään ripauksella sokeria, agavea tai hunajaa ja viimeistellään täydellisyyteen yrteillä, mausteilla sekä maito-, kookos- tai vesipohjalla!