Tästä herkuttelemaan

POPS! OY:n kanssa

Me POPS!:laiset uskomme vakaasti hieman parempaan huomiseen, puhtaimpiin raaka-aineisiin, asioiden kierrättämiseen, maailman pelastamiseen, suomalaiseen tinkimättömään käsityöhön ja yhdessä tekemiseen. Etsimme rohkeita edelläkävijöitä jälleenmyyjiksi POPS!-puikolle, sellaisia jotka uskaltavat ottaa valikoimaansa uutuuden, joka hurmaa maistajansa niin maulla kuin arvopohjallaankin! Suomessa tuotetut marjat ja hedelmät ovat tärkeimmässä roolissa jokaisen maistajansa suupalassa ja makukokemuksessa. Jos ajatuksesi ovat samansuuntaiset, niin haluaisimme mielellämme olla kanssasi yhteistyössä ja luomassa uusia herkullisia makuelämyksiä niin asiakkaillesi kuin sinulle ja rakkaillesi.

Herkutteluhetkiin

POPS!:t ovat ihana jälkkäriherkku ilahduttamaan sinua ja rakkaimpiasi niin arjessa kuin juhlassa. Monipuolinen jätskilajitelma on oivallinen tuliainen tai tarjottava tilanteessa kuin tilanteessa. POPS!:en hienous piilee niiden laajassa makupaletissa, josta jokainen löytää oman lemmikkinsä.

Tiesitkö, että POPS! tehtaanmyymälä palvelee talvikautena parillisten viikkojen perjantaisin klo 16-17:30! Saatavilla on erikokoisia jätskipusseja, unohtamatta lahjakortteja ja lahjalaatikoita. Tarkista ajankohtaiset makuvaihtoehdot somesta @popsicepop ja tee ennakkotilaus helposti Whatsappin kautta (044) 244 1984 listaamalla haluamasi määrä ja maut!

Tilaa, nouda, eat ja repeat! Nähdään Kaarinassa, Juristinkatu 9.

Yhteisöt

Oletko osana yhteisöä? Naapurustot, harrastusporukat, työyhteisöt, pelikerhot, vanhempainyhdistykset tai urheiluseurat, mikä ikinä sitten onkaan sinun yhteisösi, tutustuta ryhmäsi herkullisiin POPS!-puikkoihin. Lähde yhteyshenkilöksi ryhmätilauksiin tai näe POPS!:t hauskana vaihtoehtona varainkeruussa. POPS!-puikot sopivat erinomaisesti seuratuotteeksi tai jäätelövaunu yhteisösi tapahtuman vetonaulaksi. Unohtamatta jäätelötehtaan herkkukierroksia, joissa pääsette maistamaan ja tutustumaan arteesaanijätskipuikkojen valmistukseen.

Ryhmätilauskaavakkeen ja tilausohjeet saat yhteydenottolomakkeen kautta.

Yllätä asiakkaasi

Oletko yrittäjä? Onko sinulla kampaamo, day spa, kuntokeskus vai oletko kenties kiinteistövälittäjä tai vastaatko yrityksessä henkilöstöpalveluista? Mikä ikinä onkaan sinun palvelusi, ilahduta asiakkaitasi tai henkilökuntaasi uudella kotimaisella herkuttelu elämyksellä! POPS!-tikkujäätelöt tekevät, jokaisen päivästä paremman.

Jälleenmyyjät

Tarvitsemme yhteistyökumppaneiksemme ja jälleenmyyjäksi yksilöllisiä ja vastuullisia kahvila- ja ravintolayrittäjiä, jotka uskovat orgaaniseen ja aitoon sekä pelkistettyyn makukokemukseen, jossa parhaat raaka-aineet ja makuyhdistelmät ovat pääosassa. Vai oletko kauppias, onko sinulla kenties kesäkioski tai kaipaatko oman lähikauppasi valikoimaan kotimaisen jäätelöuutuuden täynnä herkullista makua?

Ota yhteyttä »

Unelmoimme jäätelönmakuisista kesähetkistä, nauravista herkuttelijoista sekä suurenmoisista makumuistoista. Allekirjoitamme ylpeänä alan pioneerien periaatteen: Parannamme maailmaa yksi puraisu kerrallaan.

Ota yhteyttä »