Yhteistyökumppanuus

POPS! OY:n kanssa

Me POPS!:laiset uskomme vakaasti hieman parempaan huomiseen, puhtaimpiin raaka-aineisiin, asioiden kierrättämiseen, maailman pelastamiseen, suomalaiseen tinkimättömään käsityöhön ja yhdessä tekemiseen. Jos yritysideasi ja ajatuksesi ovat samansuuntaiset, niin haluaisimme mielellämme olla mukana yrityksesi toiminnassa!

Alkutuottajat

Etsimme paikallisia alkutuottajia mahdollistamaan parhaat mahdolliset ja rakkaudella tuotetut marjat, yrtit ja raaka-aineet POPS! -puikkojen valmistamiseksi. Sinun tuottamasi marjat ja hedelmät ovat tärkeimmässä roolissa jokaisen maistajansa suupalassa ja makukokemuksessa.

Jälleenmyyjät

Tarvitsemme yhteistyökumppaneiksemme ja jälleenmyyjäksi yksilöllisiä ja vastuullisia kahvila- ja ravintolayrittäjiä, jotka uskovat orgaaniseen ja aitoon sekä pelkistettyyn makukokemukseen, jossa ainutlaatuiset raaka-aineet ja makuyhdistelmät ovat pääosassa.

POPS! -yrittäjyys

Haluamme POPS! -perheeseen työntekijöitä, jotka ovat unelmoijia, herkuttelijoita ja pikkuisen parempaan kaikessa pyrkijöitä. Toivomme lisäksi löytävämme yrityshenkisiä ja arvomaailmaltaan samankaltaisia jäätelönystäviä, jotka unelmoivat omasta jäätelötehtaasta ja jotka haluaisivat toimia POPS! -yrittäjinä paikallisesti eri puolilla Suomea.

Unelmoimme jäätelönmakuisista kesähetkistä, nauravista herkuttelijoista sekä suurenmoisista makumuistoista. Allekirjoitamme ylpeänä alan pioneerien periaatteen: Parannamme maailmaa yksi puraisu kerrallaan.

Ota yhteyttä »

POPS! -maut neljässä tuoteperheessä

POPS! -jäätelöiden maku syntyy muutaman perusainesosan ympärille, joka yleensä on joko suomalainen marja tai eksoottinen hedelmä. Näiden luonnollinen maku kiteytetään ripauksella sokeria, agavea tai hunajaa ja viimeistellään täydellisyyteen yrteillä, mausteilla sekä maito-, kookos- tai vesipohjalla!