Fruity

Vegaaniset Fruity- POPS!:it juhlivat aitojen kypsien hedelmien ja kotimaisten marjojen luonnollisilla makuvivahteilla! Nämä puikot on tehty hedelmistä ja marjoista ja niiden makuja on täydennetty erilaisia mausteita ja yrttejä lisäämällä. Pohjassa käytetty itsepuristettu sitrusmehu tuo makuun hapokkuutta korostaa käytettyjen perusraaka-aineiden makuja entisestään. Reseptissä käytetty sokerisiirappi syntyy suomalaisesta sokerista ja sitoo yhteen artesaanijäätelön makumaailman ja vaikuttavaa olennaisesti kiderakenteeseen.

Fruity puikot ovat viilentäviä ja makean raikkaita, ne ovat maukkaita, lisäaineettomia, maidottomia, gluteenittomia ja sisältävät kaikki aitojen hedelmien ja marjojen terveyshyödyt. Jos siis etsit kesän viileintä tuotetta, on Fruity-POPS! sinun valintasi!

Mango & Vadelma (G)(VEG)

Mango ja kotimainen vadelma ovat hauska pari! Makea, mutta raikas puikko sopii moneen suuhun ja on oikea herkutteluvälipa!

Lue lisää »

Mansikka & Basilika (G)(VEG)

Alanteen tilan parhaista mansikoista ja basilikasta valmistettu vegaaninen icepop-jäätelö. Sopii herkuteltavaksi sellaisenaan tai tarjottavaksi...

Lue lisää »

Passion & Papaija (G)(VEG)

Tässä trooppisten hedelmien vegaanisessa POPS!-puikoissa on runsaasti papaijaa ja passionhedelmää.

Lue lisää »