Fruity

Fruity tuoteperheeseen kuuluvat tuotteet juhlivat aitojen, kypsien hedelmien luonnollisilla makuvivahteilla! Nämä puikot on tehty vesipohjaan tai kookosveteen ja niiden makuja on täydennetty erilaisia mausteita ja yrttejä lisäämällä. Pohjassa käytetty itsepuristettu sitrusmehu tuo makuun hapokkuutta korostaa käytettyjen perusraaka-aineiden makuja entisestään. Reseptissä käytetty suomalainen sokeri, hunaja tai agave sitovat yhteen artesaanijäätelön makumaailman ja vaikuttavat olennaisesti kiderakenteeseen.

Fruity puikot ovat äärimmäisen viilentäviä ja cooleja ja niiden suutuntuma on kovempi ja raikkaampi kuin Creamy-kategorian puikoilla. Maailmalla klassikoiksi ovat nousseet etenkin erilaisista melonilajeista ja marjoista valmistetut Paletat ja ice popit mutta suosittuja ovat myös eksoottiset hedelmät ja hedelmäkombinaatiot. Kokonaisuutena Fruityt ovat raikkaita, maukkaita, lisäaineettomia, maidottomia, gluteenittomia ja ne sisältävät kaikki aitojen hedelmien terveyshyödyt. Osa tuotteista on myös vegaanisia. Jos siis etsit kesän viileintä tuotetta, on Fruity sinun valintasi!

Mango

Suomalaiset mangot ovat vielä varsin harvinaisia mutta suomalaisille jäätelönystäville mangomeloni on kyllä yksi luontaisista perusmauista ja...

Lue lisää »

Vesimeloni

Meillä on tapana ostaa silloin tällöin kotiin kokonainen vesimeloni. Se ei ikinä mahdu kunnolla kauppakassiin ja kotimatkalla se aina rullaa iloisena...

Lue lisää »

Kookosvesi fruit

Mansikka

Mustikkamaito

POPS! -maut neljässä tuoteperheessä

POPS! -jäätelöiden maku syntyy muutaman perusainesosan ympärille, joka yleensä on joko suomalainen marja tai eksoottinen hedelmä. Näiden luonnollinen maku kiteytetään ripauksella sokeria, agavea tai hunajaa ja viimeistellään täydellisyyteen yrteillä, mausteilla sekä maito-, kookos- tai vesipohjalla!