POPS!-jäätelöt yrityksille

Kustomoitu ja trendikäs palvelukokonaisuus

Yrityksille

 

Oletko miettinyt uudenlaista vaihtoehtoa palaveripullien korvaajaksi vai kaipaako yrityksen kesäjuhlat päivitystä? POPS! on täydellinen aidoista raaka-aineista valmistettu kotimainen premium-tason herkku, joka sopii niin välipalaksi kuin jälkkäriksi. Se on erinomainen vaihtoehto esim. asiakastapaamisiin, kokouksiin, koulutuksiin tai vaikka kiitoslahjaksi.

Onko yrityksesi osallistumassa messuille vai oletteko järjestämässä konferenssia? Herkullisen syöntikokemuksen äärellä ihminen on todistetusti vastaanottavaisempi uusille ideoille ja ne painuvat myös tehokkaammin mieleen. POPS! on juuri oikeanlainen houkutin saada potentiaalinen asiakas pysähtymään sinun standillesi. Voi valita mieluisan jätskin monipuolisesta POPS!- perusvalikoimasta tai erottautua yrityksellesi brändätyllä tuotteella.

Ota yhteyttä »

Toisaalta, jos järjestät yritysjuhlia voit tilata POPS!:t osaksi tarjoilua ja illallismenua vai haluaisitko paikalle POPS!:n oman jäätelövaunun myyjineen hoitamaan tarjoilun? Maailmalla sellaiset toimijat kuten Facebook, Diesel ja Google ovat käyttäneet tilaisuuksissaan ice popseja tuomaan tapahtumaan mukaan makua, hymyä ja herkullisia hetkiä! Tapahtuman tyylistä riippuen POPS!:t voivat olla raikkaita, aurinkoisia, vegaanisia, kermaisia tai suklaisia tai jopa niitä kaikkia yhtä aikaa! Tarvittaessa suunnittelemme kanssanne aivan ainutlaatuisen POPS!:n juuri teidän tilaisuuttanne silmällä pitäen.

Tilausvaihtoehdot ovat nouto myymälästä sovittuna ajankohtana, toimitus tapahtumapaikalle (Turun seudulla) ja niin sanottu täysi palvelu, jossa jäätelömyyjämme tulee paikalle sovittuna ajankohtana tarjoilemaan POPS!:t jäätelökärrystä suoraan juhlakansalle ja asiakkaille.

Ota yhteyttä »

Yllätä asiakkaasi

Oletko yrittäjä? Onko sinulla kampaamo, day spa, kuntokeskus vai oletko kenties kiinteistövälittäjä tai vastaatko yrityksessä henkilöstöpalveluista? Mikä ikinä onkaan sinun palvelusi, ilahduta asiakkaitasi tai henkilökuntaasi uudella kotimaisella herkuttelu elämyksellä! POPS!-tikkujäätelöt tekevät, jokaisen päivästä paremman.

Ota yhteyttä »